Geen categorie

COVID-19

In mijn vorige blog had ik het er over dat ik volgende maand naar de Photokina zou gaan, helaas loopt alles net even anders door de uitbraak van het COVID 19 virus. Hierdoor is de photokina gecanceld, de eerst volgende is pas weer over 2 jaar. Super jammer natuurlijk, voor mijn vriendin zou dit haar eerst bezoek aan de photokina worden. 

Helaas is dit niet het enigste wat door de uitbraak van dit virus niet meer kan. Voor mijn eigen veiligheid en dat van de mensen om me heen kan ik helaas niet op pad voor een vaste klant. Omdat ik veel op straat moet zijn staat deze opdracht voorlopig on hold.

Doordat ik nu extra veel thuis ben heb ik de afgelopen weken de tijd gehad om (eindelijk) de +/-20 fotorolletjes te ontwikkelen, in te scannen uit te zoeken en de mooiste foto’s te bewerken. Binnenkort begin ik met het plaatsen van deze analoge foto’s op mijn Instagram


A.s. zondag (12/04/20) duik ik weer de doka in. Niet om nog meer film te ontwikkelen, maar om van een aantal foto’s vergrotingen te maken. Als dit lukt komen die natuurlijk in mijn Etsy shop te staan. 
Bedankt voor lezen van deze korte update, laat in de reacties weten wat er voor jou verandert is in deze gekke periode. 

Nathan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *